Natural awareness

Lumea urbana supusa presiunii trebuie sa ofere si momentul de respiro pentru o analiza sincera… a unei constiinte de sine mai relaxata si apreciativa; dispusa sa faca switch-ul catre interactiuni si spre rezultate naturale.

Suntem aproape siguri ca suntem suma experientelor noastre, mai cu seama cu cat incepem sa ne continem implementand atat sursele de inspiratie provenite din cele mai neasteptate ganduri, cat si forma pe care acestea o iau, o provocare in sine de a umple configuratia. Exersarea acceptarii genereaza un bun prilej de a cauta sensul, de a il crea. El isi are seva in creativitate, deci nu se descopera pur si simplu.

Idealurile noastre se transforma in dorinte, dar sta in puterea vointei sa le armonizam cu:

  • Inovatie prin incrucisarea ideilor, inventarea procedeelor si mijloacelor in care lucram, invatam, visam
  • Receptivitate spre tot ceea ce este in jur, dar nu doar ca simplu spectator, ci si participant activ al activitatilor (prin simt, asumare, responsabilitate)
  • Abordare multidimensionala si pastrarea spiritului ludic
  • Relaxare fara obsesii distructive, ascultare mai atenta si incurajare
  • Sete de cunoastere, dar nu de tot. Unde ar incapea?!:D irationalul si momentele inexplicabile au farmecul lor daca esti capabil sa „let it be”…
  • Intelegerea si acceptarea situatiei cand stii/simti ca trebuie sa „let it go”…

Nu exista reteta perfecta, dar exista ingrediente naturale si simple de care ne putem folosi asa incat, prin incorporarea lor in viata de zi cu zi sa ne cream un gust custom made. Curajul combinatiilor poate fi un succes, un esec, la un moment dat poate ceva perceput ca fiind revolutionar; dar orice alegem presupune test, rabdare, o ulterioara bucurie de a impartasi si mai ales de a (re)forma.

 

Sursa foto: Google

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.