Sa vrei, mai departe decat poti

In discutii apare tot mai des tema „pana unde mergi cu performanta profesionala si cat esti dispus sa faci pentru ea”. Sunt deja teoretizate unele idei, la nivel public.

Permanent se discuta de „echilibru”, intre timpul liber, familie, sanatate si munca. Din cand in cand intalnim povesti de succes , iar in cele mai multe din ele se combina 2 elemente: munca si perseverenta.

Daca nu ati vazut „Fondatorul”, merita sa faceti un drum pana la cinematograf, este o lectie de viata pentru oricine este antreprenor sau intraprenor.

Avem 3 elemente : munca, perseverenta si echilibru care ar trebui sa fie pilonii activitatii noastre. Daca ne-am dori, am putea sa le conceptualizam “PEM”, cam asa ar face un “speaker international” si l-ar vinde.

Intrebarea este: putem face un cerc al vietii noastre din ele? Ne intoarcem la “popicele vietii” cu care trebuie sa jonglam, pe una din ele gasim: sanatate.

Intrand intr-o sala de sport, orice antrenor iti poate spune ca dezvoltarea musculara “se intampla” atunci cand continui sa repeti miscarile in momentul in care crezi ca este imposibil.  Degeaba faci 14 repetari daca nu mai faci inca 2. Dar si ca trebuie sa faci lucrul acesta de 3-4 ori pe saptamana.

Se pierde echilibrul, nu e asa? Echilibrul, cel putin in modul in care este livrat in multe spatii, imi aduce aminte de media aritmetica, o valoare cu importanta redusa.

Intr-adevar, media aritmetica te fereste de ceva grav, de esec! Dar si de succes…

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.